1. Formulacija in priprava funkcionalnega živila - kruha, obogatenega z mineralno obogateno kvasno biomasoMarjana Kopač, 2006, undergraduate thesis Keywords: kruh, funkcionalna živila, mineralno obogatena kvasna biomasa, minerali, selen, baker, cink, Klyveromyces marxianus, funkcionalni dodatki, prehranska vrednost Full text (file, 1,14 MB) |
2. Vpliv dodatka sladne moke na kakovost pšeničnih kruhovVesna Slemenšek, 2008, undergraduate thesis Keywords: pekovski izdelki, kruh, pšenični kruh, aditivi, pekovski aditivi, encimi, sladna moka, staranje kruha, specifični volumen kruha, trdota kruha Full text (file, 2,26 MB) |
3. Optimizacija oskrbovalne verige kruha in pekovskega pecivaBenjamin Kirm, 2008, undergraduate thesis Keywords: pekovski izdelki, kruh, pecivo, živilska oskrbovalna veriga, presežki kruha, presežki pekovskega peciva, sodelovanje podjetij, oblikovanje naročil, presežki naročil, prodaja pekovskih izdelkov, trgovine, učinkovitost oskrbovalne verige, potrošniki, dobavitelji, partnerski odnosi, individualni poglobljeni intervju Full text (file, 614,91 KB) |
4. Priprava kruha kot razstavnega eksponata / Priprava kruha kot razstavnega eksponataAjda Purger, 2021, master's thesis/paper Keywords: kiparstvo, kruh, utrjevanje, razstavni eksponat, ohranjanje, kiparska tehnologija, konservatorstvo-restavratorstvo, magistrska naloga Full text (file, 9,32 MB) This document has more files! More... |
|
6. Tehnološke in senzorične lastnosti kruha z drožmiLuka Korošec, 2021, undergraduate thesis Keywords: droži, kruh z drožmi, Lactobacillus, mikrobiota, mlečnokislinske bakterije, aroma, senzorične lastnosti Full text (file, 614,26 KB) |
|
8. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruhaMojca Ferk, 2021, master's thesis Keywords: pekovski izdelki, kruh, aditivi, trehaloza, kakovost kruha, tehnološke lastnosti, senzorične lastnosti Full text (file, 1,74 MB) |
9. Uporaba dodatka kaljenih zrn pri pripravi pekovskih izdelkovLina Recer Ajdič, 2024, master's thesis Keywords: pekovski izdelki, kruh, kaljena zrna, pira, ajda, oves, tehnološke lastnosti, senzorične lastnosti Full text (file, 2,34 MB) |
10. Antioksidativne lastnosti kruha, obogatenega z dodatkom kaljenih pšeničnih zrnKarmen Porenta, 2020, undergraduate thesis Keywords: pšenica, Triticum aestivum, obogaten kruh, kaljena pšenična zrna, antioksidanti, fenolne spojine, analizne metode, Folin-Ciocalteu, ABTS, DPPH Full text (file, 1010,31 KB) |