1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv zgoščevalcev na reološke lastnosti omak v pasteriziranih ohlajenih gotovih jedeh Tjaša Blaznik, 2008, undergraduate thesis Keywords: gotove jedi, polidisperzni sistemi, omake, škrob, zgoščevalci omak, krompirjev škrob, rižev škrob, koruzni škrob, modificirani koruzni škrob, zgoščevanje omak, skladiščenje omak, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura |
2. Vrednotenje zaostanka radikalov in ostalih fizikalno kemijskih sprememb pomožnih snovi po sterilizaciji z gama-žarki Ana Krstova, 2018, master's thesis Keywords: gama žarki, sterilizacija z gama žarki, magnezijev stearat, evropska farmakopeja, glukoza, krompirjev škrob |
3. Določitev eksplozijskih lastnosti in karakteristik krompirjevega ter koruznega škroba Jan Špindler, 2019, undergraduate thesis Keywords: prašna eksplozija, eksplozijski parametri, krompirjev škrob, koruzni škrob, vlaga |