1. Vpliv dodatka sirišča na teksturo svežega siraMonika Banovšek, 2011, undergraduate thesis Keywords: mleko, surovo mleko, analiza mleka, skuta, kislinska koagulacija, sirišče himozin, encimska koagulacija, tekstura skute, senzorične lastnosti, kemijska analiza svežega sira Full text (file, 605,49 KB) |
2. Uporaba fizikalno-kemijskih postopkov za doseganje zahtevanih parametrov tehnoloških odpadnih voda pred priključevanjem na komunalni sistemSamo Miroševič, 2015, undergraduate thesis Keywords: gradbeništvo, diplomska naloga, UNI, VKI, fizikalno-kemijsko čiščenje, koagulacija, flokulacija, adsorpcija, ionska izmenjava, membranska filtracija, oksidacijski postopki, BAT reference Full text (outside link) This document has more files! More...
|
3. Predlog postopka čiščenja odpadne vode papirne in tekstilne industrije za doseganje zakonskih kriterijev za izpuste v kanalizacijoSara Sečnik, 2021, master's thesis/paper Keywords: Čiščenje odpadne vode, papirna industrija, tekstilna industrija, MBR, ozonacija, koagulacija, lamelni usedalnik, aktivno oglje Full text (file, 2,00 MB) |
|
|
6. Predlog sanacije vodarne MrzlekTadej Cigut, 2015, undergraduate thesis Keywords: gradbeništvo, diplomska naloga, UNI, VKI, pitna voda, tehnologije čiščenja voda, koagulacija, flokulacija, sedimentacija, filtracija, adsorpcija, membranska filtracija, dezinfekcija, Mrzlek, vodarna, sanacija Full text (file, 8,71 MB) This document has more files! More...
|
7. Vpliv sirišča na kakovost sirovAnja Pušnik, 2017, master's thesis Keywords: mleko, analize mleka, sirišče, mikrobiološko sirišče, tekoče sirišče, sirišče v prahu, koagulacija, tehnološki postopki, sir, edamec, fizikalno-kemijske analize, senzorične analize, senzorične lastnosti Full text (file, 3,40 MB) |
|
9. Skuta - mlečni izdelek iz skupine svežih sirovNina Justin, 2020, undergraduate thesis Keywords: mlečni izdelki, sveži siri, skuta, tehnološki postopki, koagulacija, kislinska koagulacija, serumski proteini, podaljšanje obstojnosti Full text (file, 1,13 MB) |