|
|
|
|
5. Ekstrakcija barvnih in fenolnih spojin v grozdni sok med maceracijo rdečega grozdjaŠpela Čerpič, 2006, undergraduate thesis Keywords: grozdni sok, rdeče vino, refošk, cabernet sauvignon, merlot, maceracija, fermentacija, encimi, hranilne snovi, fenolne spojine, tanini, antociani, stabilnost barve, kinetika ekstrakcije fenolnih spojin Full text (file, 589,91 KB) |
6. Stabilnost askorbinske in dehidroaskorbinske kisline v vodnih raztopinahTomaž Poredoš, 2006, undergraduate thesis Keywords: vitamini, vodne raztopine, vitamin C, askorbinska kislina, dehidroaskorbinska kislina, redukcija, oksidacija, kovinski ioni, kinetika redukcije Full text (file, 556,35 KB) |
|
|
9. Vpliv selektivnega zaviranja katepsina B v tumorskih celicah na razgradnjo zunajceličnega matriksa in tumorsko invazijoAna Mitrović, 2013, undergraduate thesis Keywords: katepsin B, cisteinske proteaze, inhibitorji katepsina B, endogeni inhibitorji, eksogeni inhibitorji, fluorescenčna mikroskopija, encimska kinetika, selektivno zaviranje, tumorska invazija, razgradnja zunajceličnega matriksa, derivati nitroksolina Full text (outside link) |
|