1. Vpliv tehnološke faze predelave grozdja na kemijske in senzorične lastnosti vina sorte rebulaPetra Jakob, 2007, undergraduate thesis Keywords: vino, kultivar Rebula, mošt, belo vino, kratkotrajna maceracija, tehnologija "pelliculaire", kemijska sestava mošta, kemijska sestava vina, senzorične lastnosti Full text (file, 406,95 KB) |
|
|
4. Raziskave fluorescentnih snovi, vezanih na barvila v rženih rožičkihŠtefka Logar, 1965, doctoral dissertation Keywords: organska kemijska tehnologija, analitska kemija, rženi rožički, fluorescentne snovi, tankoplastna kromatografija, elektroforeza, alkaloidi, doktorske disertacije Full text (outside link) |
|
6. Analitika barvil, ki se rabijo za barvanje živil in nekaterih predmetov splošne rabeAnton Perdih, 1965, doctoral dissertation Keywords: organska kemijska tehnologija, analitska kemija, živila, barvila, barvanje živil, toksikološke zahteve, predmeti splošne rabe, doktorske disertacije Full text (outside link) |
|
|
9. Določanje nekaterih alkaloidov poleg kemoterapeutikov, predvsem derivatov fenotiazinaBojan Košir, 1960, doctoral dissertation Keywords: organska kemijska tehnologija, analitska kemija, kemoterapevtiki, narkotiki, mamila, fenotiazin, kromatografija, doktorske disertacije Full text (outside link) |
|