1 - 3 / 3 1 |
1. Kakovostni parametri vina malvazija Sandra Valenti, 2011, undergraduate thesis Keywords: mošt, mlado vino, malvazija, alkoholna fermentacija, kakovostni parametri, selekcionirane kvasovke, starterske kulture, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, fizikalno-kemijske lastnosti, mikrobiološka analiza, senzorične lastnosti |
2. Razlike v kakovosti med belimi in rdečimi plodovi žlahtnega jagodnjaka (Fragaria x ananassa Duch.) Bor Fajdiga, 2019, master's thesis Keywords: sadjarstvo, žlahtni jagodnjak, Fragaria × ananassa, bele sorte, kakovostni parametri |
3. Metoda analize geometrijske kakovosti zobnikov s primerjavo optičnih meritev in CAD modela Uroš Urbas, 2022, doctoral dissertation Keywords: zobniki, optično meroslovje, kontrola kakovosti, geometrijski kakovostni parametri, poravnava, obogatena resničnost, opredelitev izdelka na osnovi modela |