1. Vpliv kondenziranih in hidrolizirajočih taninov na metanogeno aktivnost in mikrobno biosintezo v vampuVesna Šentjurc, 2009, undergraduate thesis Keywords: prehrana živali, taninski izvlečki, tanini, in vitro fermentacija, metan, vamp, mikrobna biomasa, ATP, ATP-lucuferzni test Full text (file, 499,86 KB) |
|
3. Primerjava in vitro fermentacije krme pri jelenih in ovcahNikola Popovič, 2016, master's thesis Keywords: prehrana živali, krma, jelenjad, drobnica, primerjava, in vitro fermentacija, prehranski normativi, magistrske naloge Full text (file, 1,00 MB) |
4. In vitro fermentacija škroba v inokulumu, pripravljenem iz vsebine slepega črevesa kuncevIrena Župec, 2010, undergraduate thesis Keywords: kunci, prehrana živali, slepo črevo, in vitro fermentacija, škrob, diplomske naloge Full text (file, 649,61 KB) |
5. Primerjava poteka in vitro fermentacije različnih pektinov ob uporabi inokuluma iz cekotrofov in iz vsebine slepega črevesa kuncevJanja Štiftar, 2005, undergraduate thesis Keywords: kunci, prehrana živali, škrobn vitro plinski test, vlakninanokulum cekotrifov, cekotrofi, fermentacija, pektini, slepo črevo, inokulum, visokošolske diplomske naloge Full text (file, 476,51 KB) |
6. Primerjava in vitro fermentacije voluminozne krme in močnih krmil v vsebnosti slepega črevesa kuncev in vampa ovcAleksandra Golob Artiček, 2010, undergraduate thesis Keywords: živinoreja, ovce, kunci, in vitro, fermentacija, prehrana živali, hlapne maščobne kisline, slepo črevo, vamp, diplomske naloge Full text (file, 485,38 KB) |
7. Vpliv taninov na tvorbo kratkoverižnih maščobnih kislin in metana pri in vitro fermentaciji v vampnem sokuTina Kos, 2007, undergraduate thesis Keywords: prehrana živali, tanini, in vitro fermentacija, hlapne maščobne kisline, ocetna kislina, propionska kislina, maslena kislina, metan, vamp, diplomske naloge Full text (file, 1,05 MB) |
8. Vpliv taninskih izvlečkov iz lesa pravega kostanja in kebrača na hranilno vrednost sojinih tropinAndreja Lisjak, 2010, undergraduate thesis Keywords: kostanjev tanin, prehrana živali, kebračo, sojine tropine, in vitro fermentacija, produkcija plina, hlapne maščobne kisline, predželodci, in vitro navidezna prebavljivost, in vitro navidezna razgradljivost, diplomske naloge Full text (file, 484,72 KB) |
9. Izboljšanje dostopnosti in antioksidativne aktivnosti vezanih fenolnih spojin iz semen pire (Triticum spelta L.) z izbranimi biotehnološkimi procesiMarjeta Mencin, 2022, doctoral dissertation Keywords: pira, vezane in ekstraktibilne fenolne spojine, antioksidativna aktivnost, kaljenje, fermentacija, encimska obdelava, abiotski stres, biološka dostopnost, znotrajcelična oksidacija, in vitro gastrointestinalna prebava Full text (file, 48,05 MB) |