1 - 3 / 3 1 |
1. Osnovni principi identifikacije plesni, kvasovk in bakterij v živilih Barbara Jeršek, 2014, other educational material Keywords: plesni, kvasovke, bakterije, identifikacija, elektronske knjige |
2. Primerjava ekstrakcijskih metod za identifikacijo plesni z masno spektrometrijo Tamara Zoran, 2015, master's thesis Keywords: glive, plesni, Aspergillus, Zygomicetes, diagnostika glivičnih infekcij, mikoze, identifikacija plesni, konvencionalne metode, masna spektrometrija, MALDI-TOF MS |
3. Raznolikost plesni na rdečem grozdju in v moštu Lidija Strojnik, 2014, master's thesis Keywords: živilska mikrobiologija, grozdje, mošt, grozdne sorte, vinorodni okoliš, plesni, raznolikost plesni, izolacija plesni, identifikacija plesni, Penicillium, Aspergillus, mikotoksini, aflatoksin B1, ohratoksin A |