1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Vrednotenje vsebnosti nekaterih hranil v prodajanih in oglaševanih živilih na slovenskem tržišču Živa Lavriša, 2019, doctoral dissertation Keywords: živila, hranilna sestava živil, vsebnost natrija v živilih, oglaševanje živil otrokom, profiliranje živil |
2. Vpliv izbora podatkovne baze na ocenjeno hranilno vrednost tradicionalnih živil Vito Mihael Savinek, 2016, master's thesis Keywords: tradicionalna živila, obroki, hranilna vrednost, kemijska sestava, podatkovne baze o sestavi živil, orodja za vrednotenje prehrane, EuroFIR, OPKP, USDA, Prodi |
3. Kakovost rastlinskih nadomestkov sira Tina Thaler, 2020, master's thesis Keywords: rastlinski nadomestki sira, maščobnokislinska sestava, indeks aterogenosti, indeks trombogenosti, kemijske analize, hranilna vrednost, senzorične analize, senzorične lastnosti, označevanje živil |