1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Ocena zaužite količine kuhinjske soli iz kupljenih živil Lidija Vertnik, 2008, undergraduate thesis Keywords: živila, slanost živil, vsebnost natrija, sol, vnos kuhinjske soli, kupljena živila, predelana živila, hitra hrana, dejavnik tveganja, kronične bolezni, visok krvni tlak |
2. Ponovljivost meritev anteriornega odmika golenice pri uporabi kolenskega artrometra GNRB Renata Vauhnik, Anamarija Jeraj, Klemen Glinšek, Darja Rugelj, 2014, original scientific article Keywords: anteriorni odmik golenice, laksnost kolenskega sklepa, ocena integritete sprednje križne vezi, dejavnik tveganja, test-retest |
3. Everzija petnice pri teku kot dejavnik tveganja za poškodbe Neža Nograšek, 2023, master's thesis Keywords: everzija stopala, biomehanika, kinematika, poškodba, dejavnik tveganja |