1 - 3 / 3 1 |
1. Določanje oreha kot alergena v živilih s PCR v realnem času Petra Terpin, 2010, undergraduate thesis Keywords: alergeni v živilih, živila, oreh, Juglans regia, izolacija DNK iz živil, določanje alergenov, PCR v realnem času, kvalitativna PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času |
2. Določanje lešnika kot alergena v živilih s PCR v realnem času Mojca Murko, 2012, undergraduate thesis Keywords: alergeni v živilih, živila, lešniki, Corylus avellana, določanje alergenov, izolacija DNK iz živil, PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času |
3. Označevanje živil, vina ter hranilne vrednosti in alergenov v vinu Andrej Okorn, 2016, undergraduate thesis Keywords: živila, označevanje živil, deklaracije na živilih, potrošniki, vino, hranilna vrednost, energijska vrednost, alergeni v vinu, geografska označba |