1. Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v droboviniJasmina Halilović, 2008, undergraduate thesis Keywords: koencimi, koencim Q10, piščanci, drobovina piščancev, piščančja jetra, piščančja srca, krma obogatena s koencimom Q10, holesterol, maščobne kisline Full text (file, 1,00 MB) |
2. Razvoj analitske metode za določanje koencima Q10 v maščobno bogatih tkivih piščancevMateja Lušnic Polak, 2008, undergraduate thesis Keywords: koencimi, koencim Q10, analitske metode, validacija metod, maščobno tkivo piščancev, krma obogatena s koencimom Q10, maščobne kisline, holesterol Full text (file, 1,38 MB) |
3. Vpliv dodanega koencima Q10 v krmo piščancev na njegovo vsebnost v mesuAna Penko, 2008, undergraduate thesis Keywords: koencimi, koencim Q10, piščančje meso, piščančja prsa, piščančja bedra, piščančja krila, krma obogatena s koencimom Q10, holesterol, maščobne kisline Full text (file, 1,04 MB) |
4. Fermentacija koncentrirane sirotke z izbranimi laktobacili, osamljenimi iz črevesne sluznice prašičevNataša Vehar, 2010, undergraduate thesis Keywords: sirotka, laktobacili, probiotiki, črevesna mikroflora, prehrana živali, krma, prehranski dodatki Full text (file, 701,03 KB) |
5. Vpliv dodatka vitamina E v krmo piščancev na vsebnost oksidov holesterola po skladiščenju in toplotni obdelavi mesaAnže Brejc, 2010, undergraduate thesis Keywords: perutninsko meso, vitamin E, krma obogatena z vitaminom E, postopki obdelave mesa, holesterol, oksidi holesterola, analizne metode Full text (file, 359,18 KB) |
6. Uvajanje in spremljanje sistema kakovosti v inšpektoratih RS na področju nadzora živil in krmeSebastjan Prah, 2007, master's thesis Keywords: živilska industrija, živila, krma, kontrola, inšpekcijske službe, zagotavljanje kvalitete, sistemi, standardi, ISO 9000, case study, Slovenija, javna uprava, indikatorji Full text (outside link) |
7. Morfogeneza grbinastih travnikovSimon Koblar, 2013, undergraduate thesis Keywords: zaključne seminarske naloge, geografske diplome, geomorfologija, krasoslovje, grbinasti travniki, morfogeneza, Zgornja Radovna, Krma Full text (file, 9,04 MB) |
8. Iron enriched yeast biomass - a promising mineral feed supplementMaja Paš, Barbara Piškur, Matevž Šuštarič, Peter Raspor, 2007, original scientific article Keywords: biomasa, kvasovke, obogatena biomasa, železo, krma, dodatki krmi, yeasts, growth, iron compounds, accumulation, feed supplement Full text (outside link) |
|
10. Vpliv dodatka naravnih in sintetičnih antioksidantov na oksidativno stabilnost krme za pitovne piščanceJure Podobnik, 2017, master's thesis/paper Keywords: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, krmni dodatki, antioksidanti, krma, oksidativna stabilnost Full text (file, 1,51 MB) |