1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv škrobnega gela na sproščanje komercialne jagodne arome Lidija Domjan, 2006, undergraduate thesis Keywords: koloidi, želirna sredstva, škrob, škrobni geli, hidrokoloidi, zadrževanje jagodne arome |
2. Vpliv pektinskega gela na sproščanje komercialne jagodne arome Matija Rednak, 2007, undergraduate thesis Keywords: jagodna aroma, hlapne komponente, etil butanoat, 2-metil etil butanoat, 3-metil etil butanoat, etil pantanoat, metil heksanoat, etil heksanoat, metil propanoat, heksil acetat, fenil metil acetat, sproščanje komponent arome, želirna sredstva, pektinski geli, vpliv temperature, vpliv pH |
3. The science of sugar confectionery W. P. Edwards, 2000 Keywords: živila, živilska tehnologija, konditorstvo, konditorski izdelki, bonboni, karamele, žvečilni gumi, sladkor, sladkorni izdelki, sirupi, želirna sredstva, emulgatorji, aditivi, barvila, arome |