1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Določanje rezistentnega škroba v izbranih živilih Petra Česen, 2018, undergraduate thesis Keywords: škrob, rezistentni škrob, retrogradiran škrob, prehranska vlaknina, živila, fižol, ajdova kaša, čičerika, banana, kruh, krompir, ovseni kosmiči |
2. Tvorba biogenih aminov med spontano fermentacijo čičerikine moke Rok Mejaš, 2020, master's thesis Keywords: čičerika, moka iz stročnic, čičerikina moka, kislo testo, spontana fermentacija, vodena fermentacija, biogeni amini, antioksidativni potencial, analizne metode, Folin-Ciocalteu, DPPH, ABTS |
3. Primerjava tradicionalnih čevapčičev s hibridnimi mesnimi pripravki Nikita Trček, 2024, master's thesis Keywords: čevapčiči, mesni pripravki, hibridni mesni pripravki, fosfatni preparat, čičerika, toplotna
obdelava, heterociklični amini, senzorične lastnosti |