1. Vodna bilanca in fotosinteza cepljenk žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Rebula' cepljenih na izbrane podlageKaja Kržan, 2006, undergraduate thesis Keywords: vinska trta, Vitis vinifera, podlage, Rebula, cepljenke, fotosinteza, vodna bilanca, namakanje Full text (file, 732,31 KB) |
2. Pregled pridelave sorte 'Rebula' (Vitis vinifera L.) v vinorodnem okolišu Goriška brdaKsenija Kavčič, 2007, undergraduate thesis Keywords: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Rebula, pridelava, vinogradi, Goriška brda Full text (file, 445,66 KB) |
3. Optimizacija sortno-klonske ampelotehnike pri žlahtni vinski trti (Vitis vinifera L.) sorte 'Rebula'Kristijan Radikon, 2010, undergraduate thesis Keywords: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., kloni, Rebula, redčenje grozdja, pridelek, kakovost grozdja Full text (file, 728,17 KB) |
4. Parametri kakovosti zvrsti belega vina iz vinorodnega okoliša Goriška BrdaMiran Bužinel, 2007, undergraduate thesis Keywords: vino, kultivar Rebula, kultivar Zeleni sauvignon, kultivar Chardonnay, mošt, kemijska sestava mošta, predelava grozdja, zorenje na drožeh, mešanje vin, senzorične lastnosti Full text (file, 589,17 KB) |
5. Vpliv tehnološke faze predelave grozdja na kemijske in senzorične lastnosti vina sorte rebulaPetra Jakob, 2007, undergraduate thesis Keywords: vino, kultivar Rebula, mošt, belo vino, kratkotrajna maceracija, tehnologija "pelliculaire", kemijska sestava mošta, kemijska sestava vina, senzorične lastnosti Full text (file, 406,95 KB) |
6. Vpliv škropljenja in dodatkov hranilnih snovi na potek alkoholne fermentacije mošta belih vinskih sortKatarina Baša, 2008, undergraduate thesis Keywords: škropljenje grozdja, zaščitna sredstva, mošt, rebula, kemijska sestava mošta, vinske kvasovke, hranilne snovi za kvasovke, alkoholna fermentacija, vino, kemijska sestava vina, senzorične lastnosti, kakovost vina Full text (file, 601,55 KB) |
7. Vpliv izbranih čistilnih sredstev na kemijsko sestavo in senzorično kakovost belih vinMojca Grobler, 2011, undergraduate thesis Keywords: vino, bela vina, sorta rebula, enološka sredstva, čiščenje vina, bentonit, kombinirana čistilna sredstva, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična analiza Full text (file, 730,36 KB) |
8. Namensko dvojno zorenje (DRM), ukrep za izboljšavo kakovosti grozdja in vinske sorte 'Rebula' v Vipavski doliniAndrej Vodopivec, 2013, undergraduate thesis Keywords: vinska trta, vinogradništvo, Vitis vinifera L., Rebula, zorenje, dvojno zorenje, grozdje, vino, kakovost Full text (file, 1,77 MB) |
9. Kakovost grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Rebula' v vinorodnem okolišu Goriška BrdaIngrid Martinčič, 2015, undergraduate thesis Keywords: vinska trta, Vitis vinifera, Rebula, Goriška Brda, vino, grozdje, kakovost Full text (file, 1,36 MB) |
10. Vodni potencial cepljenk žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Rebula', cepljenih na izbrane podlageJanja Černelič, 2007, undergraduate thesis Keywords: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., fiziologija rastlin, Rebula, cepljenke, namakanje, vodni potencial Full text (file, 1,05 MB) |