|
|
3. Načrtovanje prehranskega objekta z vidika varnosti živil in gradbeno-tehničnega vidikaInes Perčič, 2021, master's thesis Keywords: diplomska dela, sanitarno inženirstvo, integralno načrtovanje, gradnja, prehranski objekti, varnost živil, funkcionalnost, uporabnost, namembnost, varnost, zdravje Full text (file, 1,34 MB) |
|
5. Odziv potrošnikov na gensko spremenjena živilaPeter Raspor, Mojca Jevšnik Podlesnik, Damjana Amon, Lidija Baša, Rok Fink, Branka Đukić, Andreja Kukec, Katarina Lamovec, Vivian Moses, 2009, professional article Keywords: živila, varna hrana, gensko spremenjana živila, potrošniki, sprejemljivost živil Full text (outside link) |
6. Higiensko-tehnična ustreznost delovnega procesa v vzgojno varstveni ustanovi Lendava, s poudarkom na higienski ustreznosti oblačil vzgojiteljic in pomočnic vzgojiteljicLea Kikec, 2021, master's thesis Keywords: magistrska dela, sanitarno inženirstvo, oblačila, vrtec, delovna obleka, higiena, Escherichia coli, stafilokoki, glive, patogene bakterije Full text (file, 2,57 MB) |
7. Temperaturna in časovna analiza priprave gotovih jedi v splošni bolnišniciAnja Mikuž, 2022, master's thesis Keywords: magistrska dela, sanitarno inženirstvo, bolnišnice, varna hrana, temperatura, transport, čas Full text (file, 3,61 MB) |
|
9. Higiena rok - vpliv načina vzorčenja na mikrobiološki rezultatAna Štrus, 2021, undergraduate thesis Keywords: diplomska dela, zdravstvena nega, higiena rok, umivanje rok, razkuževanje rok, bolnišnične okužbe, vzorčenje rok Full text (file, 1,55 MB) |
10. Fulfilment of technical and hygienic requirements among street food vendors in SloveniaVanja Prevolšek, Andrej Ovca, Mojca Jevšnik Podlesnik, 2021, original scientific article Keywords: street food, mobile vendors, food safety, good hygienic practices, discrete observation, Slovenia Full text (file, 235,02 KB) This document has more files! More... |