|
2. Influence of crop load on yield and grape quality of cv. 'Chardonnay'Franc Čuš, 2004, original scientific article Keywords: vinska trta, chardonnay, obremenitev, kardon, vzgojne oblike, kakovost grozdja, grapevine, crop load, cordon trellis, quality, grape quality, pruning, plant training, chemical composition, sugars, acids, carbohydrate content, climatic factors Full text (outside link) |
3. The effect of different scion/rootstock combinations on yield properties of cv. `Cabernet Sauvignon`Franc Čuš, 2004, original scientific article Keywords: vinska trta, cabernet sauvignon, cepič, podlaga, kakovost grozdja, grapevine, scions, rootstocks, quality, yields, graft compatibility, propagation materials Full text (outside link) |
4. Vpliv kvasovk na vsebnosti glutationa in aromatičnih spojin v vinih sauvignonMojca Jenko, 2013, doctoral dissertation Keywords: vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, starterske kulture, kvasovke, fermentacijska kinetika, kemijska sestava, glutation, hidroksicimetne kisline, aromatične spojine, senzorične lastnosti Full text (file, 3,40 MB) |
5. Vpliv maceracije na aromatične značilnosti primorskih belih vinDejan Bavčar, 2011, doctoral dissertation Keywords: vino, bela vina, postopki vinifikacije, maceracija drozge, dodatek jagod, zamrzovanje grozdja, zamrzovanje drozge, malvazija, rebula, zelen, aromatične spojine, fenolne spojine, kemijska sestava, senzorične lastnosti, doktorati Full text (file, 1,23 MB) |
6. Kakovost cvička v obdobju 2002 do 2009Jure Kotnik, 2012, undergraduate thesis Keywords: vino, rdeče vino, cviček PTP, kakovost vina, senzorične lastnosti, fizikalnokemijske lastnosti, senzorično ocenjevanje Full text (file, 3,09 MB) |
7. Properties of bacterial cellulose produced using white and red grape bagasse as a nutrient sourceLinda Ogrizek, Janja Lamovšek, Franc Čuš, Mirjam Leskovšek, Marija Gorjanc, 2021, original scientific article Keywords: bacterial cellulose, wine waste, red grape bagasse, white grape bagasse, properties Full text (file, 4,68 MB) This document has more files! More... |
8. Interactions between contaminants and starter cultures during alcoholic fermentationEtjen Bizaj, 2013, doctoral dissertation Keywords: vino, kvaliteta, senzorične lastnosti, grozdni sok, alkoholna fermantacija, kvasovke, starterske kulture, kontaminanti, fitofarmacevtska sredstva, mikotoksini, disertacije Full text (file, 17,37 MB) |
|
10. Sledenje sevov avtohtonih vinskih kvasovk med alkoholno fermentacijo sintetičnega mošta z genetskimi markerjiNika Rodošek, 2021, master's thesis Keywords: vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, vino, sledenje sevom, tipizacijske metode, analiza PCR vmesnih regij delta, mikrosateliti, stabilnost Full text (file, 1,45 MB) |