1. Vpliv koncentracije hranilne raztopine na pridelek paradižnika (Lycopersicon esculentum Mill.)Valentina Smolnikar, 2008, undergraduate thesis Keywords: kmetijstvo, vrtnarstvo, zelenjadarstvo, paradižnik, prehrana rastlin, koncentracija hranilne raztopine, pridelek, kakovost, rastlinjaki, gnojenje Full text (file, 269,41 KB) |
2. Vpliv sevov kvasovk in fermentacijske temperature na aromatične značilnosti mladih vin sorte sauvignonJernej Smolnikar, 2012, undergraduate thesis Keywords: sauvignon, mošt, mlado vino, starterske kulture, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, fizikalnokemijske lastnosti, kemijska sestava, senzorične lastnosti, aromatične spojine Full text (file, 1,31 MB) |
3. Spreminjanje celostne grafične podobe podjetja Mobitel d.d.David Smolnikar, 2003, undergraduate thesis Keywords: Slovenija, telekomunikacije, mobilna telefonija, podjetje, Telekom, identiteta podjetja, image, design, raziskave, analiza Full text (outside link) |
|
|
|
|
|
9. Differences in growth and log quality of Douglas-fir (Pseudotsuga menziesii (Mirb.) Franco) provenancesPeter Smolnikar, Robert Brus, Kristjan Jarni, 2021, original scientific article Keywords: coniferous plantation, IUFRO provenance trial, non-native species, variability, growth, branching Full text (file, 1,65 MB) This document has more files! More... |
|