|
|
|
4. Vpliv dodatka hmelja na maščobnokislinsko sestavo mlekaJana Ivana Kepic, 2016, master's thesis Keywords: govedo, krave, molznice, prehrana živali, krmni dodatki, hmelj, mleko, sestava, maščobne kisline, magistrske naloge Full text (file, 2,24 MB) |
5. Kakovost lucerninih silaž pripravljenih z dodatkom različnih vrst taninskih izvlečkovMarko Kokalj, 2015, master's thesis Keywords: živinoreja, prehrana živali, krma, lucernina silaža, kakovost, hranilna vrednost, tanini, silirni dodatki, kostanjev tanin, kebračo tanin, magistrske naloge Full text (file, 767,92 KB) |
|
7. Primerjava in vitro fermentacije krme pri jelenih in ovcahNikola Popovič, 2016, master's thesis Keywords: prehrana živali, krma, jelenjad, drobnica, primerjava, in vitro fermentacija, prehranski normativi, magistrske naloge Full text (file, 1,00 MB) |
8. Vpliv taninov in eteričnih olj na in vitro fermentabilnost suhe snovi in metanogenezo pri prežvekovalcihNiko Redenšek, 2016, master's thesis Keywords: prehrana živali, prežvekovalci, tanin, eterična olja, in vitro produkcija plina, metanogeneza, Gompertzova funkcija, magistrske naloge Full text (file, 1001,90 KB) |
9. Vpliv ketoze na mlečnost, sestavo mleka in plodnost krav molznic v SlovenijiAnton Hohler, 2016, master's thesis Keywords: govedo, krave, molznice, zdravje, ketoza, mlečnost, FTIR, Fourierjeva infrardeča spektrometrija, BHB, beta-hidroksibutirat, aceton, Slovenija Full text (file, 1,36 MB) |
10. In vitro fermentacija škroba v inokulumu, pripravljenem iz vsebine slepega črevesa kuncevIrena Župec, 2010, undergraduate thesis Keywords: kunci, prehrana živali, slepo črevo, in vitro fermentacija, škrob, diplomske naloge Full text (file, 649,61 KB) |