1. Tehnološki postopek izdelave kajmakaŠpela Kotar, 2012, undergraduate thesis Keywords: mleko, surovo mleko, mlečni izdelki, kajmak, tradicionalni način izdelave kajmaka, analiza mleka, kemijska analiza kajmaka, mikrobiološka kakovost kajmaka, zorenje kajmaka, senzorične lastnosti kajmaka Full text (file, 1,60 MB) |
2. Spreminjanje namenske rabe prostora s primerjavo podatkov občinskih prostorskih aktov na primeru Občine Bovec in Občine BrdaKsenija Kotar, 2012, undergraduate thesis Keywords: geodezija, diplomska dela, UNI, GIG, osnovna in podrona namenska raba prostora, analiza bilance površin, Občina Bovec, Občina Brda, Bovec, Dobrovo, zazidanost Full text (file, 2,39 MB) |
3. Slovenski podjetnikiSaša Kotar, 2001, undergraduate thesis Keywords: Slovenija, podjetništvo, podjetje, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, kadri, financiranje, sredstva, analiza, case study Full text (outside link) |
|
|
6. Analiza poslovanja podjetja Kompas, d.d.Barbara Kotar, 2004, undergraduate thesis Keywords: Slovenija, turizem, podjetje, Kompas, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, sredstva, financiranje, produkcija, prodaja, analiza Full text (outside link) |
|
8. Dendrokronološka in dendroekološka analiza propadajočih vladajočih in sovladajočih jelk (Abies alba Mill.) v dinarski fitogeografski regijiTom Levanič, 1996, doctoral dissertation Keywords: gozdovi, Slovenija, dinarsko fitogeografsko območje, propadanje gozdov, jelka, dendrokronologija, ekologija, disertacije Full text (file, 2,80 MB) |
9. Proizvodna sposobnost rastišč bukovih gozdov Vicio oroboidi - Fagetum s. lat. in njihova zgradba v PrekmurjuBoštjan Muršič, 2005, undergraduate thesis Keywords: bukov gozd, gozdna združba, Vicio oroboidi - Fagetum, proizvodna sposobnost rastišča, kakovost lesa, višinska rast, debelinska rast, rastiščni indeks, rdeče srce Full text (file, 1,19 MB) |
|