20.500.12556/RUL-77356
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
wines
cv. Malvasia
winemaking
classical method
maceration
ageing wine on lees
sur lie
chemical composition
physico-chemical properties
sensory quality
vino
Malvazija
tehnološki postopki
klasična pridelava
maceracija drozge
zorenje vina na drožeh
sur lie
kemijska sestava
kemijske lastnosti
senzorična kakovost
true
false
false
Biotehniška fakulteta
Angleški jezik
Slovenski jezik
Delo ni kategorizirano
2015-12-30 12:30:36
2015-12-30 12:30:36
2022-07-24 03:42:40
0000-00-00 00:00:00
2013
0
0
Str. 125-135
št. 1
Letn. 101
2013
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
663.251/.253:543.61
1581-9175
4235640
213840640
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-AUO4FRGX
1
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?lang=slv&id=77400
Biotehniška fakulteta
0
0
0