20.500.12556/RUL-1394
Ohranjanje sortne značilnosti odbranih klonov Sauvignona s tehnologijo zorenja vina na drožeh
diplomsko delo, univerzitetni študij
Preservation of variety characteristics of selected Sauvignon clones with technology of maturing wine on lees
graduation thesis, university studies
vino
sauvignon
alkoholna fermentacija
mošt
mlado vino
fine droži
zorenje vina na drožeh
sur lie
jabolčno-mlečnokislinska fermentacija
senzorična kakovost
wines
Sauvignon
alcoholic fermentation
musts
young wines
fine lees
ageing wine on lees
sur lie
malolactic fermentation
sensory quality
true
false
false
[B. Cvetan]
Slovenski jezik
Angleški jezik
Diplomsko delo
2014-07-11 12:29:50
2014-07-11 12:29:50
2022-07-11 15:11:46
0000-00-00 00:00:00
2011
0
Ljubljana
0
XIII, 74 f., [4] f. pril.
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
663.221:663.252.4:543.92
4003448
dn_cvetan_bostjan.pdf
dn_cvetan_bostjan.pdf
1
CE6416F5F708E3311EA9F4E963230FD1
cac5eef63fc6a32bf084e560a6fdfb78f2ab5817f49a9dd5b38e84360ba9ed5a
a6de6e0b-a1b9-11eb-a523-00155dcfd717
20.500.12556/rul/f35d2b77-ead9-4f20-8770-dfa587dae543
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?lang=slv&id=133442
Biotehniška fakulteta
0
0
0