20.500.12556/RUL-1385
Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkov
diplomsko delo, univerzitetni študij
Critical control points in poultry slaughterhouse and packaging room
graduation thesis, university studies
nadzor nad živili
higiena živil
higiena živilskih obratov
klavnice
piščančje meso
kritične kontrolne točke
HACCP
razkužila
čistilna sredstva
Campylobacter spp.
Listeria monocytogenes
Salmonella spp.
food control
food hygiene
processing plants hygiene
slaughterhouses
poultry meat
critical control points
HACCP
disinfectants
cleaning agents
Campylobacter spp.
Listeria monocytogenes
Salmonella spp.
true
false
false
[T. Tušar]
Slovenski jezik
Angleški jezik
Diplomsko delo
2014-07-11 12:29:47
2014-07-11 12:29:47
2022-07-11 15:11:10
0000-00-00 00:00:00
2011
0
Ljubljana
0
XII, 73 f., [6] f. pril.
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
614.3+614.97:637.54:579.67
3942520
dn_tusar_tina.pdf
dn_tusar_tina.pdf
1
4D11ACA05A5C2BE79526BB4443866D14
4b3420eb81c59ebb702c5ba26db2d0e0fa98bbe9567ff68dfade56145e66f0a6
a777064e-a1b9-11eb-a523-00155dcfd717
20.500.12556/rul/84564dcb-7cad-4227-8b3f-93dac1d38893
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?lang=slv&id=133451
Biotehniška fakulteta
0
0
0