20.500.12556/RUL-1379
Vpliv dodatka sladkornega sirupa na parametre kakovosti različnih vrst medu
diplomsko delo, univerzitetni študij
Influence of the addition of sugar syrup on the quality parameters of different types of honey
graduation thesis, university studies
med
pristen med
potvorjen med
fruktozno-glukozni sirup
vsebnost vode
električna prevodnost
sladkorji v medu
vrednost pH
proste kisline
skupne kisline
laktoni
specifični kot zasuka
aktivnost diastaze
vsebnost hidroksimetilfurfurala
vsebnost aminokisline prolin
honeys
genuine honey
adulterated honey
fructose-gluctose syrups
water content
electrical conductivity
sugars in honey
pH value
free acids
total acids
lactones
specific rotation
diastase number
hydroxymethylfurfural content
proline content
true
false
false
[K. Mehle]
Slovenski jezik
Angleški jezik
Diplomsko delo
2014-07-11 12:29:45
2014-07-11 12:29:45
2022-07-11 15:10:45
0000-00-00 00:00:00
2011
0
Ljubljana
0
XII, 71 f., [2] f. pril.
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
638.162+664.162.71:543.2/.9
3931000
dn_mehle_katarina.pdf
dn_mehle_katarina.pdf
1
2F880DBA402FE5AF7E6E9390687689C2
e72cd7631a73658f28afaa4232e8782ddbe324adb125e141b0a8642884617110
a7ebd990-a1b9-11eb-a523-00155dcfd717
20.500.12556/rul/68a9bb38-1461-4f88-ad33-ef2870476cc4
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?lang=slv&id=133458
Biotehniška fakulteta
0
0
0