20.500.12556/RUL-1211-ded8f73d-f73d-20f8-6ecc-9198b38726a3
Senzorična in prehranska vrednost izbranih pasteriziranih in steriliziranih gotovih jedi
diplomsko delo, univerzitetni študij
Sensory and dietary value of the chosen pasteurized and sterilized prepared foods
graduation thesis, university studies
gotove jedi
segedin golaž
ričet
pasteriziran segedin golaž
steriliziran segedin golaž
pasteriziran ričet
steriliziran ričet
pakiranje
PVC folija
pločevinke
skladiščenje
kemijska sestava
prehranska vlaknina
senzorične lastnosti
mikrobiološka kakovost
prepared foods
segedin golaž
ričet
pasteurized segedin golaž
sterilized segedin golaž
pasteurized ričet
sterilized ričet
packing
PVC foil
cans
storage
chemical composition
dietary fibre
sensory properties
microbial quality
true
false
false
[BF, Oddelek za živilstvo]
Slovenski jezik
Angleški jezik
Diplomsko delo
2014-07-11 12:28:59
2014-07-11 12:28:59
2023-08-16 13:52:26
0000-00-00 00:00:00
2006
0
Ljubljana
0
X, 75 f.
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
664.93.036:543.61:543.9:579.24
3202680
dn_himelrajh_jasmina.pdf
dn_himelrajh_jasmina.pdf
1
556A8B85DD600A06BAB006CA7A00FB0B
4114654262732fe5991170a08bcc196218faedd6be6c3834d738ba44251f0874
b4fec38e-a1b9-11eb-a523-00155dcfd717
20.500.12556/rul/cc50fc4c-8005-49d9-b5f8-ab12fc225526
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?lang=slv&id=133654
Biotehniška fakulteta
0
0
0