20.500.12556/RUL-118852
Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu
doktorska disertacija
The effect of plant extracts on heterocyclic aromatic amines and cholesterol oxides reduction in thermally treated chicken meat
doctoral dissertation
meso
piščančje meso
n-3 VNMK
rastlinski ekstrakti
heterociklični aromatski amini
oksidacija lipidov
oksidi holesterola
toplotna obdelava
citotoksičnost
genotiksičnost
meat
chicken meat
n-3 PUFA
plant extracts
heterocyclic aromatic amines
lipid oxidation
cholesterol oxides
thermal treatment
cytotoxicity
genotoxicity
true
false
false
[A. Penko]
Slovenski jezik
Angleški jezik
Doktorsko delo/naloga
2020-09-01 08:47:49
2020-09-01 08:47:49
2022-08-31 03:50:12
0000-00-00 00:00:00
2015
0
Ljubljana
2015
Ljubljana
XVII f., 135, [43] str.
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
637.51/.52+664.9:641.1:543.2/.9
URN:NBN:SI:doc-66VH55R6
4552056
dd_penko_ana.pdf
dd_penko_ana.pdf
1
55FBDBF60DA832FBEE32D1FF3CE1BADE
79ed7015735bf0b61cdd2e64dd37dc98efe63753ddc7a9276b1a56fca982303a
9a6f4d36-a1b9-11eb-a523-00155dcfd717
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?lang=slv&id=133254
Biotehniška fakulteta
0
0
0