Prehranska vrednost čipsa rdeče pese in korenja, pripravljenega z različnimi postopki sušenja
2016
2020-09-01 08:09:38
1060
rdeča pesa, Beta vulgaris, korenje, Daucus carota, sušenje živil, vakuumsko sušenje, konvekcijsko sušenje, zelenjavni čips, prehranska vrednost, fizikalno-kemijske lastnosti, spremembe pri sušenju živil, antioksidativni potencial, askorbinska kislina, karotenoidi, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnosti
beetroot, Beta vulgaris, carrot, Daucus carota, food drying, vacuum drying, convection drying, vegetable chips, nutrition value, physicochemical properties, changes on drying foods, antioxidative potential, ascorbic acid, carotenoids, fatty acid composition, sensory properties
m2
[M. Kastelic Švab]
Marjetka
Kastelic Švab
70
Rajko
Vidrih
991
UDK
4
664.834.047:543.2/.9:641.1(043)=163.6
COBISS_ID
3
887159
md_kastelic_svab_marjetka.pdf
1495007
Predstavitvena datoteka
2020-09-01 08:09:41