20.500.12556/RUL-115449
Vsebnost antocianov in drugih fenolnih snovi v poganjkih špargljev (Asparagus officinalis L.) različnih sort
magistrsko delo
The content of anthocyans and other phenolic substances in asparagus (Asparagus officinalis L.) spears of different varieties
vrtnarstvo
špargelj
beluš
asparagus
sorte
fenoli
flavonoli
flavoni
organske kisline
sladkorji
asparagus
varieties
phenols
anthocyans
flavonols
flavones
organic acids
sugars
true
false
false
[J. Horvat]
Slovenski jezik
Angleški jezik
Magistrsko delo/naloga
2020-04-26 14:46:56
2020-04-26 14:46:57
2022-08-27 04:01:42
0000-00-00 00:00:00
2014
0
Ljubljana
2014
Ljubljana
XI, 50 f., [5] f. pril.
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
635.31:631.526.32:547.6:547.9(043.2)
8078457
du2_horvat_jasmina.pdf
du2_horvat_jasmina.pdf
1
63D2C48BAA356F4FA1D9AC73ECC617A9
0b53e86ca5448fbbc4404e67da911c977cdbe348f209d9ebaad797d09df8a930
85120c0c-a1b8-11eb-a523-00155dcfd717
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?lang=slv&id=128304
Biotehniška fakulteta
0
0
0