izpis_h1_title_alt

Proučevanje procesnih parametrov za izdelavo gela ksantana : enoviti magistrski študijski program Farmacija
ID Plut, Karin (Avtor), ID Kerč, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Homar, Miha (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/plut_karin_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ksantanski gel, polimeri, načrtovanje eksperimentov, procesni parametri, vzorci, reologija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Plut]
Leto izida:2017
Št. strani:IX, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-97946 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:532.135:615(043.3)
COBISS.SI-ID:4370545 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:05.01.2018
Število ogledov:1776
Število prenosov:287
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj