Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Proučevanje procesnih parametrov za izdelavo gela ksantana : enoviti magistrski študijski program Farmacija
ID
Plut, Karin
(
Avtor
),
ID
Kerč, Janez
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Homar, Miha
(
Komentor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/plut_karin_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
ksantanski gel
,
polimeri
,
načrtovanje eksperimentov
,
procesni parametri
,
vzorci
,
reologija
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Plut]
Leto izida:
2017
Št. strani:
IX, 60 f.
PID:
20.500.12556/RUL-97946
UDK:
532.135:615(043.3)
COBISS.SI-ID:
4370545
Datum objave v RUL:
05.01.2018
Število ogledov:
1776
Število prenosov:
287
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj