izpis_h1_title_alt

Razvoj metode za ugotavljanje vsebnosti rutina, kvercetina in kvercitrina v ajdi (Fagopyrum sp.) z infrardečo spektroskopijo : enoviti magistrski študijski program Farmacija
ID Straus, Janka (Avtor), ID Kreft, Samo (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kokalj, Meta (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2017/straus_janka_mag_nal_2017.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:infrardeča spektroskopija, rutin, kvercetin, kvercitrin, ajda, flavonoidi v ajdi, ajda
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Štraus]
Leto izida:2017
Št. strani:VIII, 53 f.
PID:20.500.12556/RUL-97925 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:581.19:615.3(043.3)
COBISS.SI-ID:4386417 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:05.01.2018
Število ogledov:2081
Število prenosov:269
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The development of a method for quantification of rutin, quercetin and quercitrin in buckwheat (Fagopyrum sp.) using infrared spectroscopy

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj