Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Inovativen kruh kot izdelčna inovacija na slovenskem trgu : magistrsko delo
ID
Črešnik, Tjaša
(
Avtor
),
ID
Kolar, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/cresnik2331-B.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prehrana
,
živilska industrija
,
ekologija
,
zdravje
,
novi proizvodi
,
inovacije
,
raziskave
,
tržne raziskave
,
analiza
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Črešnik]
Leto izida:
2016
Št. strani:
II, 61, 16 str.
PID:
20.500.12556/RUL-91662
UDK:
339.13
COBISS.SI-ID:
23562726
Datum objave v RUL:
11.05.2017
Število ogledov:
1407
Število prenosov:
135
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Innovative bread as product innovation in the Slovene market
Ključne besede:
nutrition
,
food industry
,
ecology
,
health
,
new products
,
innovations
,
research
,
market research
,
analysis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj