izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih pripravkov za redčenje na notranjo kakovost plodov jablane (Malus domestica Borkh.) cvs. 'Golden delicious' and 'Jonagold' : diplomsko delo
ID Sladič, Matej (Avtor), ID Veberič, Robert (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Štampar, Franci (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (389,68 KB)
MD5: 03F33184EA887FD32F8FC22A016442E4
PID: 20.500.12556/rul/a9dceb26-c4a5-486b-a1b3-f734e1afa1f9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, jablane, Malus domestica, kemično redčenje, notranja kakovost plodov, redčenje plodov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Sladič]
Leto izida:2010
Št. strani:IX, 38 f.
PID:20.500.12556/RUL-890 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.11:631.542.27:543.6(043.2)
COBISS.SI-ID:6341497 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1703
Število prenosov:407
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit growing, apples, apple trees, chemical thinning, internal quality of fruit

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj