Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Izdelava embalaže za hitro prehrano s povečano termično obstojnostjo : diplomsko delo
ID
Serafin, Dejan
(
Avtor
),
ID
Vrabič Brodnjak, Urška
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1015,63 KB)
MD5: E7D1E6BC8EA0BCF72744CF903DA52502
PID:
20.500.12556/rul/0786a634-7115-4191-9628-2ca0d218b477
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
embalaža
,
embalažni materiali
,
recikliranje
,
hitra prehrana
,
termična obstojnost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Organizacija:
NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[D. Serafin]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 45 f.
PID:
20.500.12556/RUL-88222
UDK:
655
COBISS.SI-ID:
3308144
Datum objave v RUL:
22.12.2016
Število ogledov:
1743
Število prenosov:
305
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Packaging design of fast food with increased thermal resistance
Ključne besede:
packaging
,
packaging materials
,
recycling
,
fast food
,
thermostability
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj