Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Test izzivanja učinkovitosti konzerviranja različnih sestavin naravnega izvora v dermalni formulaciji z uporabo bakterije Escherichia coli
ID
Ferkolj, Maja
(
Avtor
),
ID
Kočevar Glavač, Nina
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2015/Ferkolj_Maja_dipl_nal_2015.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
izzivni preizkus
,
ISO 11930
,
naravni konzervansi
,
Escherichia coli
,
naravna kozmetika
,
konzervansi vlažilne emulzije
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Ferkolj]
Leto izida:
2015
Št. strani:
44 f.
PID:
20.500.12556/RUL-81240
UDK:
665.58(043.2)
COBISS.SI-ID:
3885937
Datum objave v RUL:
11.04.2016
Število ogledov:
1860
Število prenosov:
588
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Neznan jezik
Naslov:
Preservation challenge test of various ingredients of natural origin in a topical formulation using bacteria Escherichia coli
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj