Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The content of minerals in Slovenian organic and conventional produced fruits, herbs and vegetables
ID
Knap, Manca
(
Avtor
),
ID
Nečemer, Marijan
(
Avtor
),
ID
Kump, Peter
(
Avtor
),
ID
Potočnik, Klemen
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://aas.bf.uni-lj.si/september2014/11_Knap.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
minerali
,
vsebnost mineralov
,
sadje
,
zelenjava
,
zelišča
,
ekološko kmetijstvo
,
konvencionalno kmetijstvo
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2014
Št. strani:
Str. 271-279
Številčenje:
Letn. 103, št. 2
PID:
20.500.12556/RUL-78161
UDK:
641.1:631.147
ISSN pri članku:
1581-9175
DOI:
10.14720/aas.2014.103.2.11
COBISS.SI-ID:
4418424
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
1867
Število prenosov:
402
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Razlike v vsebnosti mineralov med slovenskim ekološko in konvencionalno pridelanim sadjem, zelišči in zelenjavo
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj