izpis_h1_title_alt

The content of minerals in Slovenian organic and conventional produced fruits, herbs and vegetables
ID Knap, Manca (Avtor), ID Nečemer, Marijan (Avtor), ID Kump, Peter (Avtor), ID Potočnik, Klemen (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/september2014/11_Knap.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:minerali, vsebnost mineralov, sadje, zelenjava, zelišča, ekološko kmetijstvo, konvencionalno kmetijstvo
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Št. strani:Str. 271-279
Številčenje:Letn. 103, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-78161 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:631.147
ISSN pri članku:1581-9175
DOI:10.14720/aas.2014.103.2.11 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:4418424 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:1867
Število prenosov:402
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Razlike v vsebnosti mineralov med slovenskim ekološko in konvencionalno pridelanim sadjem, zelišči in zelenjavo

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj