izpis_h1_title_alt

Vpliv redčenja na količino in kakovost grozdja žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Portugalka' : diplomsko delo
ID Kordič, Branko (Avtor), ID Rusjan, Denis (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (434,06 KB)
MD5: 2A7C81F6163AC078981BCE2848E9EA35
PID: 20.500.12556/rul/6bd85cf0-2b49-440b-81ff-cbf3b6e94fc2

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, redčenje, kakovost, Portugalka, Bela krajina, Slovenija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Kordič]
Leto izida:2009
Št. strani:IX f., 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-778 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8:631.542.2(497.4Bela krajina)(043.2)
COBISS.SI-ID:6090361 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2005
Število prenosov:318
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:viticulture, grapevine, thinning, quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj