Podrobno

Seashell specialties and food handling in Slovene Istria restaurants
ID Poklar Vatovec, Tamara (Avtor), ID Jakus, Tadeja (Avtor), ID Bizjak, Mojca (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/104-2014/PDF/104-2014-2-81-90.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food, seashells, seashell specialities, seashells handling, HACCP, restaurants, education, questionnaires, Slovenija
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Št. strani:Str. 81-90
Številčenje:Letn. 104, št. 2
PID:20.500.12556/RUL-77798 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641
ISSN pri članku:1581-9175
DOI:10.14720/aas.2014.104.2.3 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3491208 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:1675
Število prenosov:384
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
POKLAR VATOVEC, Tamara, JAKUS, Tadeja in BIZJAK, Mojca, 2014, Seashell specialties and food handling in Slovene Istria restaurants. Acta agriculturae Slovenica [na spletu]. 2014. Vol. 104, no. 2, p. 81–90. [Dostopano 1 maj 2025]. DOI 10.14720/aas.2014.104.2.3. Pridobljeno s: http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/104-2014/PDF/104-2014-2-81-90.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, školjke, jedi iz školjk, rokovanje s školjkami, HACCP, prehranski obrati, izobrazba, vprašalniki, Slovenija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vloga menedžmenta človeških virov pri ustvarjanju organizacijskega znanja
  2. Vloga menedžmenta človeških virov pri razvoju menedžerjev v mednarodnem podjetju
  3. Vloga menedžmenta človeških virov v zagonskih podjetjih
  4. Spremembe na področju menedžmenta človeških virov v času krize
  5. Učinkovitost sistema izobraževanja, usposabljanja in izpopolnjevanja na Ministrstvu za kulturo Republike Slovenije v času ekonomske krize
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vpliv dejavnikov managementa znanja na ekonomsko dodano vrednost podjetja v živilskopredelovalni dejavnosti
  2. Analiza evolucije finančne funkcije s primerom projektno vodenega podjetja
  3. Investments in human capital
  4. Dejavniki zadovoljstva na delovnem mestu
  5. Inovativno strateško upravljanje človeških virov v proizvodnih organizacijah

Nazaj