Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
A comparison of extraction methods for selected phenolic compounds from grape berry skins using liquid chromatography and spectrophotometry
ID
Rusjan, Denis
(
Avtor
),
ID
Korošec-Koruza, Zora
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-6GZURAUR
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
grape
,
chemical analysis
,
wine
,
extraction
,
chromatography
,
spectrometry
,
antioxidants
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Slovensko kemijsko društvo
Leto izida:
2007
Št. strani:
Str. 114-118
Številčenje:
Vol. 54, No. 1
PID:
20.500.12556/RUL-77103
UDK:
634.8:543.544:547.56
ISSN pri članku:
1318-0207
COBISS.SI-ID:
4983417
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
2384
Število prenosov:
283
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta chimica slovenica
Skrajšan naslov:
Acta chim. slov.
Založnik:
Slovensko kemijsko društvo, =Slovenian Chemical Society
ISSN:
1318-0207
COBISS.SI-ID:
14086149
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
antioksidanti
,
fenoli
,
vino
,
grozdje
,
kemična analiza
,
ekstrakcija
,
kromatografija
,
spektofotometrija
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj