izpis_h1_title_alt

A comparison of extraction methods for selected phenolic compounds from grape berry skins using liquid chromatography and spectrophotometry
ID Rusjan, Denis (Avtor), ID Korošec-Koruza, Zora (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-6GZURAUR Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grape, chemical analysis, wine, extraction, chromatography, spectrometry, antioxidants
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Slovensko kemijsko društvo
Leto izida:2007
Št. strani:Str. 114-118
Številčenje:Vol. 54, No. 1
PID:20.500.12556/RUL-77103 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8:543.544:547.56
ISSN pri članku:1318-0207
COBISS.SI-ID:4983417 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:2024
Število prenosov:270
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta chimica slovenica
Skrajšan naslov:Acta chim. slov.
Založnik:Slovensko kemijsko društvo, =Slovenian Chemical Society
ISSN:1318-0207
COBISS.SI-ID:14086149 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:antioksidanti, fenoli, vino, grozdje, kemična analiza, ekstrakcija, kromatografija, spektofotometrija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj