izpis_h1_title_alt

Cryotrap/SPME/GC/MS method for profiling of monoterpenes in cheese and their clustering according to geographic origin
ID Tompa, Gorazd (Avtor), ID Susič, Robert (Avtor), ID Rogelj, Irena (Avtor), ID Pompe, Matevž (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-SMSQGVHE Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 595-603
Številčenje:Vol. 60, no. 3
PID:20.500.12556/RUL-76065 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:665.94.061.34:637.3
ISSN pri članku:1318-0207
COBISS.SI-ID:3267464 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:21.12.2015
Število ogledov:1168
Število prenosov:203
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta chimica slovenica
Skrajšan naslov:Acta chim. slov.
Založnik:Slovensko kemijsko društvo, =Slovenian Chemical Society
ISSN:1318-0207
COBISS.SI-ID:14086149 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečni izdelki, siri, mikroekstrakcija, monoterpeni, geografsko poreklo

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj