izpis_h1_title_alt

Biotehnološki postopki za kalitev in vitro dozorevanja peloda bezga (Sambucus nigra L.) : diplomsko delo
ID Kosel, Janez (Avtor), ID Bohanec, Borut (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vižintin, Liliana (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (767,61 KB)
MD5: 95A1AD8A2A07E8657FC54E341E784117
PID: 20.500.12556/rul/1beaf03e-b1b0-4d5a-bce0-982cfb72cf2f

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:črni bezeg, Sambucus nigra, pelod, in vitro kulture, zorenje, mikrospore, kalitev zrelega peloda
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Kosel]
Leto izida:2009
Št. strani:43 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-742 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.747:57.086.83:57.085.2:581.33(043.2)
COBISS.SI-ID:6034297 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2127
Število prenosov:364
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:elderberry, Sambucus nigra, pollen, in vitro culture, maturation, microspores, germination of mature pollen

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj