Podrobno

Identifikacija genov za odpornost na hmeljevo uvelost : doktorska disertacija
ID Majer, Aljaž (Avtor), ID Jakše, Jernej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Javornik, Branka (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (5,18 MB)
MD5: 6C4C12C3EBBB92E7A20E6EF38CEE016A
PID: 20.500.12556/rul/bab161d2-f5f2-4a6a-8ac2-ad4544843217

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:molekularna genetika, odpornost rastlin, molekulski markerji, hmelj, hmeljeva uvelost, glivične bolezni rastlin, Verticillium albo-atrum, geni za odpornost
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Majer]
Leto izida:2014
Št. strani:XVIII, 121 f.
PID:20.500.12556/RUL-72581 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.2:575.1:633.791:632.4:631.524(043.3)
COBISS.SI-ID:7928441 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:29.09.2015
Število ogledov:2349
Število prenosov:401
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MAJER, Aljaž, 2014, Identifikacija genov za odpornost na hmeljevo uvelost : doktorska disertacija [na spletu]. Doktorska disertacija. Ljubljana : A. Majer. [Dostopano 14 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=72581
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Identification of hop wilt resistance genes
Ključne besede:molecular genetics, plant resistance, molecular markers, hops, hops wilt, plant diseases, genes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Protibakterijska aktivnost didecildimetilamonijevega klorida
  2. Sposobnost fermentacije kozjega mleka ekološke in konvencionalne reje
  3. Kakovost kozjega sira iz mleka ekološke in konvencionalne reje
  4. Koagulacijske sposobnosti kozjega mleka iz ekološke in konvencionalne reje
  5. Protibakterijska aktivnost klorheksidina
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Protibakterijske učinkovine hmelja
  2. Ekološka in prosta reja kokoši nesnic ter ekonomika proste reje

Nazaj