izpis_h1_title_alt

Vpliv mešane fermentacije kvasovk Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis na biosintezo aromatskih snovi : doktorska disertacija
ID Kosel, Janez (Avtor), ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (7,39 MB)
MD5: ACCE82875B3C333E9C00050FDFE4DE6B
PID: 20.500.12556/rul/706f99f8-502b-4a6e-ab3c-721be2981cfb

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kvasovke, vinske kavsovke, Saccharomyces cerevisiae, Dekkera bruxellensis, alkoholna fermentacija vina, mikrobne interakcije, aromatske spojine, biosinteza, hlapni fenoli, hidroksicimetove kisline, DNA mikromreže, membranski bioreaktor, PCR v realnem času, disertacije
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Kosel]
Leto izida:2014
Št. strani:XIII, 117, [15] f.
PID:20.500.12556/RUL-72548 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:604.4:582.282.23:579.26:663.252.4(043.3)=163.6
COBISS.SI-ID:817783 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:29.09.2015
Število ogledov:1560
Število prenosov:338
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of mixed fermentations of yeasts Saccharomyces cerevisiae and Dekkera bruxellensis on the biosynthesis of aromatic compounds
Ključne besede:yeasts, wine yeasts, Saccharomyces cerevisiae, Dekkera bruxellensis, alcoholic fermentation of wine, microbial interactions, aromatic compounds, biosynthesis, volatile phenols, hidroxycinnamic acids, DNA microarrays, membrane bioreactor, real time PCR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj