izpis_h1_title_alt

Razvoj novih živilskih proizvodov in tradicionalna živila : doktorska disertacija
ID Medved Djurašinović, Petra (Avtor), ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kuhar, Aleš (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,63 MB)
MD5: 430A184608BD8491FACFFFB2EBA594CF
PID: 20.500.12556/rul/34c39138-ae7b-45e7-b96d-fd5e5919e057

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tradicionalna živila, zagotavljanje kvalitete, sheme kakovosti, proizvodni sistemi, potrošniki, prevalenca, živilski izdelki, inovacije, Evropska unija, industrijska proizvodnja
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Medved Djurašinović]
Leto izida:2013
Št. strani:XI, 119, [24] f.
PID:20.500.12556/RUL-72523 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658.626:633/638(497.4)(043.3)
COBISS.SI-ID:774775 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:29.09.2015
Število ogledov:1566
Število prenosov:270
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:New food product development and traditional foods : doctoral dissertation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj