Podrobno

Razvoj novih živilskih proizvodov in tradicionalna živila : doktorska disertacija
ID Medved Djurašinović, Petra (Avtor), ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kuhar, Aleš (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,63 MB)
MD5: 430A184608BD8491FACFFFB2EBA594CF
PID: 20.500.12556/rul/34c39138-ae7b-45e7-b96d-fd5e5919e057

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:tradicionalna živila, zagotavljanje kvalitete, sheme kakovosti, proizvodni sistemi, potrošniki, prevalenca, živilski izdelki, inovacije, Evropska unija, industrijska proizvodnja
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Medved Djurašinović]
Leto izida:2013
Št. strani:XI, 119, [24] f.
PID:20.500.12556/RUL-72523 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658.626:633/638(497.4)(043.3)
COBISS.SI-ID:774775 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:29.09.2015
Število ogledov:2130
Število prenosov:316
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MEDVED DJURAŠINOVIĆ, Petra, 2013, Razvoj novih živilskih proizvodov in tradicionalna živila : doktorska disertacija [na spletu]. Doktorska disertacija. Ljubljana : P. Medved Djurašinović. [Dostopano 1 maj 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=72523
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:New food product development and traditional foods : doctoral dissertation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Ocena uspešnosti spletne intervencije za zmanjšanje pitja alkohola
  2. Uporabnost EURO-URHIS metodologije za ugotavljanje razlik v zdravju znotraj urbanega okolja Slovenije
  3. Dejavniki uspešnosti telemedicine na primeru zdravstvenih storitev na daljavo
  4. Povezanost biopsihosocialnega pristopa k zdravljenju s kakovostjo oskrbe bolnikov
  5. Duševno zdravje mladih v Savinjski regiji
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Reply by authors
  2. Indikatorji duševnega zdravja pri zaprtih osebah
  3. COVID-19
  4. Dejavniki tveganja za pojav samomorilnosti
  5. Mednarodni odnosi v zdravstvu-dostopnost do zdravstvenih storitev v EU

Nazaj