izpis_h1_title_alt

Analiza za aromo pomembnih hlapnih spojin in maščobnokislinske sestave olja iz semen granatnega jabolka : diplomsko delo
ID Šteinfelser, Maja (Avtor), ID Janeš, Damjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2013/Steinfelser_Maja_dipl_nal_2013.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:granatno jabolko, zdravilni učinki, uporaba v kozmetiki, organoleptična analiza, maščobne kisline, analiza hlapnih spojin, analiza arome
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Šteinfelser]
Leto izida:2013
Št. strani:VI, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-71371 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543:581.19:634.64(043.2)
COBISS.SI-ID:3564657 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1411
Število prenosov:289
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Analysis of volatile compounds important for the aroma of argan oil and its fatty acid composition

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj