Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Ugotavljanje maščobnokislinske sestave svežih in staranih kokošjih jajc iz različnih virov z uporabo plinske kromatografije : diplomsko delo
ID
Tomsič, Jasna
(
Avtor
),
ID
Janeš, Damjan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2013/Tomsic_Jasna_dipl_nal_2013.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kokošje jajce
,
kakovost jajc
,
maščobne kisline
,
omega-3 obogatena jajca
,
analiza jajc
,
analiza maščobnih kislin
,
plinska kromatografija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Tomsič]
Leto izida:
2013
Št. strani:
VI, 71 f.
PID:
20.500.12556/RUL-71302
UDK:
543.06:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:
3425137
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1911
Število prenosov:
384
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Determination of fatty acid composition of fresh and aged chicken eggs from diffeernt sources using gas chromatography
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj