izpis_h1_title_alt

Ugotavljanje maščobnokislinske sestave svežih in staranih kokošjih jajc iz različnih virov z uporabo plinske kromatografije : diplomsko delo
ID Tomsič, Jasna (Avtor), ID Janeš, Damjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2013/Tomsic_Jasna_dipl_nal_2013.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kokošje jajce, kakovost jajc, maščobne kisline, omega-3 obogatena jajca, analiza jajc, analiza maščobnih kislin, plinska kromatografija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Tomsič]
Leto izida:2013
Št. strani:VI, 71 f.
PID:20.500.12556/RUL-71302 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.06:637.4(043.2)
COBISS.SI-ID:3425137 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1911
Število prenosov:384
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Determination of fatty acid composition of fresh and aged chicken eggs from diffeernt sources using gas chromatography

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj