izpis_h1_title_alt

In vitro vpliv staranega česnovega vodnega izvlečka na permeabilnost izbranih učinkovin za krvožilni sistem : diplomska naloga
ID Ferbežar, Maja (Avtor), ID Kristl, Albin (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Berginc, Katja (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2009/Ferbezar_Maja_dipl_nal_2009.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:česen, farmakologija česna, biofarmacija, metode, permeabilnost, Caco-2
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Ferbežar]
Leto izida:2009
Št. strani:98 f.
PID:20.500.12556/RUL-70980 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:542:615
COBISS.SI-ID:2676081 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1741
Število prenosov:461
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:In vitro influence of the aqueous aged garlic extract on permeability of various cardiovascular drugs

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj