Podrobno

Vpliv sorte in lokacije na vsebnost ksantohumola v hmelju
ID Hrastar, Robert (Avtor), ID Kač, Milica (Avtor), ID Košir, Iztok Jože (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-4NY3JD96 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hmelj, kultivarji hmelja, ksantohumol, alfa-kisline, beta-kisline
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
Leto izida:2006
Št. strani:Str. 5-12
Številčenje:Let. 13
PID:20.500.12556/RUL-60618 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.791:543.6
ISSN pri članku:0350-0756
COBISS.SI-ID:3270520 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2016
Število prenosov:283
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
HRASTAR, Robert, KAČ, Milica in KOŠIR, Iztok Jože, 2006, Vpliv sorte in lokacije na vsebnost ksantohumola v hmelju. Hmeljarski bilten [na spletu]. 2006. Vol. 13, p. 5–12. [Dostopano 19 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-4NY3JD96
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Hmeljarski bilten
Skrajšan naslov:Hmelj. bilt.
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
ISSN:0350-0756
COBISS.SI-ID:15881986 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of cultivar and location on the content of xanthohumol in hops
Ključne besede:hops, hop cultivars, xanthohumol, alpha-acids, beta-acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Prehrana in učinkovitost pri delu
  2. Nutrient requirements of laboratory animals
  3. Življenje na 2. pomolu Luke Koper
  4. Nematsko-nematsko površinsko sidranje
  5. Nematska mikrofluidika v kompleksnih mikro-kanalih
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vpliv barve embalaže osvežilne pijače na nakupno odločitev
  2. Izpopolnjevanje embalaže kot dejavnik za povečanje prodaje živilskih izdelkov
  3. Vpliv barve embalaže na nakup potrošnika
  4. Vpliv barv embalaže na zaznavanje izdelka
  5. Vloga embalaže v nakupnih odločitvah odjemalcev

Nazaj