Podrobno

Stročnice v kolobarju slovenskih ekoloških kmetij
ID Kocjan Ačko, Darja (Avtor), ID Tolar, Špelca (Avtor), ID Šantavec, Igor (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-PX790EOK Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:stročnice, fabaceae, rhizobium, norfolški kolobar, ekološke kmetije, Slovenija
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2005
Št. strani:Str. 125-134
Številčenje:Let. 85, št. 1
PID:20.500.12556/RUL-60605 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.3:635.65:631.147:631.582
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:4304761 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2024
Število prenosov:297
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOCJAN AČKO, Darja, TOLAR, Špelca in ŠANTAVEC, Igor, 2005, Stročnice v kolobarju slovenskih ekoloških kmetij. Acta agriculturae Slovenica [na spletu]. 2005. Vol. 85, no. 1, p. 125–134. [Dostopano 10 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-PX790EOK
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Legumes in crop rotation of Slovenian organic farms
Ključne besede:organic agriculture, leguminosae, legumes, cereals, rotational cropping, rhizobium, soil fertility, human nutrition, animal nutrition

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vsebnost organske snovi v tleh v odvisnosti od načina gospodarjenja znotraj trajnega poskusa
  2. Uporaba permakulture na ekoloških kmetijah v Sloveniji
  3. Spletna storitev za iskanje podatkov o ekoloških kmetijah
  4. Ekonomika ekoloških kmetij
  5. Poslovni načrt za izdelavo prenočišč na ekološki kmetiji "Matevžuc"
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Cereals and legumes
  2. Izračun hranilnih vrednosti živil za različne ekološke kmetije
  3. Tržne možnosti kmetije "Pr Rakari"
  4. IZRAČUN PREHRANSKIH VREDNOSTI ŽIVIL V PONUDBI RAZLIČNIH EKOLOŠKIH KMETIJ
  5. VKLJUČEVANJE ZRNATIH STROČNIC V KOLOBAR NA KMETIJAH USMERJENIH V PRIREJO MLEKA

Nazaj