Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | živila, ribe, jadranska sardela, Sardina pilchardus Walb., sestava, kemijska sestava, maščobne kisline, prehranska vrednost, letni čas, food, fish, Adriatic sardine, Sardina pilchardus Walb., composition, chemical composition, fatty acids, nutritional values, fishing season |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2010 |
---|
Št. strani: | Str. 95-101 |
---|
Številčenje: | Vol. 96, no. 2 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-56129 |
---|
UDK: | 637.56:597.3:543.635.9:543.9 |
---|
ISSN pri članku: | 1581-9175 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3861368 |
---|
Datum objave v RUL: | 10.07.2015 |
---|
Število ogledov: | 2155 |
---|
Število prenosov: | 341 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|