Podrobno

Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji : diplomsko delo
ID Korošec, Simona (Avtor), ID Erjavec, Emil (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/korosec3289.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, EU, živilska industrija, sladkor, produkcija, poraba, analiza, mednarodne primerjave
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Korošec]
Leto izida:2008
Št. strani:47 str., 7 str. pril.
PID:20.500.12556/RUL-559 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
COBISS.SI-ID:17872870 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3066
Število prenosov:422
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOROŠEC, Simona, 2008, Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : S. Korošec. [Dostopano 19 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/korosec3289.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:Slovenia, EU, food industry, sugar, production, consumption, analysis, international comparisons

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
  2. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
  3. Ocena stanja v živilskopredelovalni industriji Slovenije ob vstopu v Evropsko unijo
  4. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
  5. Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  2. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  3. Nanokemija in materiali
  4. Industrijska mikrobiologija
  5. Equilibrium limited reactions

Nazaj